Välj en sida

Smarta hem Ljusdal

Vi är ett modernt elinstallationsföretag med kunden i centrum

Smarta hem Ljusdal

Välkommen till RP Elmontage AB – din pålitliga partner för installation av smarta hem i Ljusdal och dess omgivningar. Vi har lång erfarenhet av att installera smarta hem-teknik och kan hjälpa dig att skapa ett bekvämare, säkrare och mer energieffektivt hem.

Vi erbjuder en mängd olika smarta hem-lösningar, inklusive belysningskontroller, temperaturkontroller, röststyrning och säkerhetssystem. Våra kunniga elektriker kan hjälpa dig att välja rätt produkter och designa en anpassad lösning som passar dina behov och budget.

RP Elmontage AB använder bara produkter från kända och pålitliga tillverkare som Philips Hue, Nest, Samsung och Sonos. Vi använder också de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa högkvalitativt arbete och en smidig installation.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Vilka vi är

Vi sätter dig som kund i fokus och ser till att elinstallationen gör att utrymmet blir optimalt för dina behov, vare sig du renoverar en lägenhet eller en affärslokal. Via våra servicebilar kan vi snabbt komma ut och utföra alla typer av service samt små installationer på el området.

Smarta hem Ljusdal

Vad vi gör

Vår personal är verksamma runt om i landet och är vana vid resor. Vi kan med kort varsel snabbt rycka in där behov finns. Vår arbetsmodell fungerar perfekt och enligt den är det resultatet som räknas. Vi kan snabbt ordna en elektriker även om kunden finns 25 mil bort.

Smarta hem Ljusdal

VÅRA TJÄNSTER

Elbilsladdare

RP Elmontage AB är ett företag som specialiserar sig på elektriska installationer och har en passion för hållbarhet. Som en del av våra tjänster erbjuder vi elbilsladdare för både privatpersoner och företag.

Elektriker

RP Elmontage AB är ett företag som specialiserar sig på elektriska installationer och har en passion för att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder. Som en del av våra tjänster erbjuder de elektriker som kan hjälpa till med allt från mindre reparationer till större projekt.

Laddbox

RP Elmontage AB är ett företag som specialiserar sig på elektriska installationer och hållbara lösningar. Som en del av våra tjänster erbjuder vi laddboxar för laddning av elbilar. Vi erbjuder laddboxar är av högsta kvalitet som är både säkra och pålitliga.

Smarta hem

RP Elmontage AB är ett företag som specialiserar sig på elektriska installationer och smarta hem-lösningar. De kan hjälpa dig att integrera teknik i ditt hem, såsom belysning, ljudsystem, säkerhetssystem och mer.

RP Elmontage AB

RÅGGÄRDEVÄGEN 7, 827 40 Tallåsen
076-820 61 85