Välj en sida

Laddbox Bollnäs

Vi är ett modernt elinstallationsföretag med kunden i centrum

Laddbox Bollnäs

RP Elmontage AB är din professionella partner när det gäller installation av laddbox i Bollnäs och dess omgivningar. Vi har omfattande erfarenhet och kunskap om elinstallationer och kan erbjuda pålitliga lösningar för laddboxar till både privatpersoner och företag.

Att installera en laddbox är ett viktigt steg för att minska miljöpåverkan och spara pengar på bensin. RP Elmontage AB kan hjälpa dig att välja rätt laddbox för dina behov och se till att den installeras på ett säkert och effektivt sätt.

Vi erbjuder en mängd olika laddboxar från de mest kända märkena på marknaden. Våra kunniga elektriker kan installera en laddbox på din fastighet, oavsett om det är i ditt hem, på arbetsplatsen eller en offentlig plats.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Vilka vi är

Vi sätter dig som kund i fokus och ser till att elinstallationen gör att utrymmet blir optimalt för dina behov, vare sig du renoverar en lägenhet eller en affärslokal. Via våra servicebilar kan vi snabbt komma ut och utföra alla typer av service samt små installationer på el området.

Laddbox Bollnäs

Vad vi gör

Vår personal är verksamma runt om i landet och är vana vid resor. Vi kan med kort varsel snabbt rycka in där behov finns. Vår arbetsmodell fungerar perfekt och enligt den är det resultatet som räknas. Vi kan snabbt ordna en elektriker även om kunden finns 25 mil bort.

Laddbox Bollnäs

VÅRA TJÄNSTER

Elbilsladdare

RP Elmontage AB är ett företag som specialiserar sig på elektriska installationer och har en passion för hållbarhet. Som en del av våra tjänster erbjuder vi elbilsladdare för både privatpersoner och företag.

Elektriker

RP Elmontage AB är ett företag som specialiserar sig på elektriska installationer och har en passion för att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder. Som en del av våra tjänster erbjuder de elektriker som kan hjälpa till med allt från mindre reparationer till större projekt.

Laddbox

RP Elmontage AB är ett företag som specialiserar sig på elektriska installationer och hållbara lösningar. Som en del av våra tjänster erbjuder vi laddboxar för laddning av elbilar. Vi erbjuder laddboxar är av högsta kvalitet som är både säkra och pålitliga.

Smarta hem

RP Elmontage AB är ett företag som specialiserar sig på elektriska installationer och smarta hem-lösningar. De kan hjälpa dig att integrera teknik i ditt hem, såsom belysning, ljudsystem, säkerhetssystem och mer.

RP Elmontage AB

RÅGGÄRDEVÄGEN 7, 827 40 Tallåsen
076-820 61 85